Nabídka gastronomických kurzů pro školní rok 2023/2024

KURZ CARVINGU (dekorativní vyřezávání ovoce a zeleniny)

Termín:               7. - 8.12.2023

Pro:                     primárně žáci gastronomických oborů HT, KC (možnost i z ostatních oborů, vč. VOŠ)

Info:                    Ing. Kateřina Jančíková Dankovská (kab. A205)

Cena:                  1 600,-

 

CUKRÁŘSKÝ KURZ (klasická cukrařina v moderním pojetí)

Termín:               22. - 23.11.2023

Pro:                     primárně žáci gastronomických oborů HT, KC (možnost i z ostatních oborů, vč. VOŠ)

Info:                    Mgr. Jaroslava Přikrylová (odborné učebny gastronomie)

Cena:                  3 300,-

 

CUKRÁŘSKÝ KURZ (práce s čokoládou a výroba čokoládových bonbónů)

Termín:               21.11.2023

Pro:                     primárně žáci gastronomických oborů HT, KC (možnost i z ostatních oborů, vč. VOŠ)

Info:                    Mgr. Jaroslava Přikrylová (odborné učebny gastronomie)

Cena:                  2 000,-

 

KURZ STUDENÉ KUCHYNĚ

Termín:               19.2.-20.2.2024

Pro:                     primárně žáci gastronomických oborů HT, KC (možnost i z ostatních oborů, vč. VOŠ)

Info:                    Ludmila Fialová (odborné učebny gastronomie)

Cena:                  2 000,-

 

SOMELIÉR KADET

Termín:               18.-19.3.2024

Pro:                     primárně žáci gastronomických oborů HT, KC (možnost i z ostatních oborů, vč. VOŠ)

Info:                    Ing. Kateřina Jančíková Dankovská (kab. A205)

Cena:                  2 000,-

Spolupracujeme