Stejně jako v minulém školním roce, budou i letos žáci na Vyšší odborné škole ekonomické a zdravotnické a Střední školy
v Boskovicích spolupracovat na mezioborovém projektu - tentokrát pod názvem Projekt ovce „aneb s ovcí do Evropy“.
Svoje odborné znalosti uplatní žáci veterinární prevence a agropodnikání jak při bourání a senzorickém posouzení skopového masa, tak i při jeho laboratorním vyšetření.
Žáci oboru kuchař- číšník upraví skopové maso podle aglického menu a zajistí jeho degustaci. Ochutnávku zajistí i žáci oboru hotelnictví a turismus- ti připraví české menu - skopové na rozmarýnu a víně.
Propagaci akce a fotodokumentaci obstarají žáci oboru informační technologie a celkové kalkulace vyrobených produktů zpracují žáci oboru obchodní akademie.
Projekt začíná 2. prosince a jeho vyhodnocení je plánováno na 15. prosinec 2013.