V rámci projektu UNIV3 (podpora celoživotního vzdělávání) startuje na naší škole ve spolupráci s ÚP Blansko toto pondělí 14. dubna 2014 již 3. rekvalifikační kurz (pilotáž) z gastronomické oblasti:

PŘÍPRAVA TEPLÝCH POKRMŮ

Označení podle Národní soustavy kvalifikací: 65-001-H
Typ programu dalšího vzdělávání:  příprava na získání profesní kvalifikace
Termín konání:  14. 4. 2014 - 26. 5. 2014
Forma studia: kombinovaná
Délka studia: 120 hodin
Způsob ukončení studia: zkouška podle standardu NSK

Získaná kvalifikace:    absolvent programu DV a prokázání způsobilosti pro profesní kvalifikaci Příprava teplých pokrmů
 
Certifikát:    CERTIFIKÁT úspěšného absolvování programu DV a prokázání způsobilosti pro profesní kvalifikaci Příprava teplých pokrmů
 
Možnosti pracovního uplatnění absolventa:    absolventi naleznou uplatnění ve službách veřejného stravování a gastronomickém průmyslu

Lektoři:

  • Bc. Petr Šafránek, DiS.
    (moduly - Bezpečnost práce, hygiena a nakládání s inventářem; Gastronomická pravidla; Příprava moučníků a teplých nápojů)
  • Ing. Kateřina Dankovská
    (moduly - Skladové hospodářství; Příprava výrobků běžné teplé kuchyně; Příprava moučníků a teplých nápojů)
  • Ludmila Fialová
    (moduly - Příprava výrobků běžné teplé kuchyně)

Spolupracujeme