V rámci projektu UNIV3 (podpora celoživotního vzdělávání) startuje na naší škole ve spolupráci s ÚP Blansko toto pondělí 14. dubna 2014 již 3. rekvalifikační kurz (pilotáž) z gastronomické oblasti:
PŘÍPRAVA TEPLÝCH POKRMŮ
Označení podle Národní soustavy kvalifikací: | 65-001-H |
Typ programu dalšího vzdělávání: | příprava na získání profesní kvalifikace |
Termín konání: | 14. 4. 2014 - 26. 5. 2014 |
Forma studia: | kombinovaná |
Délka studia: | 120 hodin |
Způsob ukončení studia: | zkouška podle standardu NSK |
Získaná kvalifikace: absolvent programu DV a prokázání způsobilosti pro profesní kvalifikaci Příprava teplých pokrmů
Certifikát: CERTIFIKÁT úspěšného absolvování programu DV a prokázání způsobilosti pro profesní kvalifikaci Příprava teplých pokrmů
Možnosti pracovního uplatnění absolventa: absolventi naleznou uplatnění ve službách veřejného stravování a gastronomickém průmyslu
Lektoři:
- Bc. Petr Šafránek, DiS.
(moduly - Bezpečnost práce, hygiena a nakládání s inventářem; Gastronomická pravidla; Příprava moučníků a teplých nápojů) - Ing. Kateřina Dankovská
(moduly - Skladové hospodářství; Příprava výrobků běžné teplé kuchyně; Příprava moučníků a teplých nápojů) - Ludmila Fialová
(moduly - Příprava výrobků běžné teplé kuchyně)